Седма национална среща на земеделските производители в България

През 2013 г. Асоциацията на земеделските производители в България постави началото на едно от най-значимите събития за земеделския сектор – годишна Национална среща на земеделските производители в България.

Форумът представя новостите в сферата на земеделието и Общата селскостопанска политика чрез актуални презентации и ползотворни дискусии по наболели въпроси.

Следете новините за Шестата Национална среща – ТУК
Вижте програмата – ТУК

Вижте още:
Пета Национална среща на земеделските производители в България – 2017 г
Програма на 5-а Национална среща – 2017 г

Участие взимат представители на бизнеса, държавните органи и неправителствените организации, обединени в интересите си за развитие на един от най-приоритетните сектори в България. Гости на ежегодните събития са редица медии, представители на национални и чуждестранни институции.

За да участвате, моля попълнете и изпратете Регистрационната форма по-долу или я свалете на вашия компютър като я изпратите попълнена на адрес info@azpb.org, и заплатите съответната такса по банков път не по-късно от 05 Февруари 2018г.

Място на провеждане

14-16 Февруари 2018 г. х-л Адмирал, к-к Златни пясъци

Регистрационна форма за участие

Посочените цени са с ДДС

*Цените включват достъп до лекционните панели за заявения брой дни; печатните материали за форума; лекционни материали, които ще бъдат изпратени в ел.формат след приключване на семинара;безплатно включване в каталог /по желание/; съответния брой нощувки, закуски, обеди и официални вечери с програма, в зависимост от заявения пакет; коктейл за „Добре дошли“, кафе паузи по време на семинара; ползване на спа услугите, предлагани от хотела: безжичен интернет достъп на територията на хотела.

НОВО **Желаещите да заявят членство в АЗПБ в периода 20.10.2017 – 10.02.2018 могат да го направят попълвайки Молба за членстство към регистрационната форма. За 2018 г. ще се дължи само встъпителен членски внос в размер на 50 лв. Редовен членски внос ще се заплаща от 2019 г. след раглеждане на постъпилите молби от управителния съвет на Асоциацията.

 

Заплащане по сметка

АЗПБ – УниКредит Булбанк АД

BG95UNCR76301076539353,
BIC код: UNCRBGSF
на основание участие в семинар

Заявката за участие става след изпращане на регистрационната форма и заплащане на съответната такса по банков път не по-късно от 05 Февруари 2018г

След получаване на регистрационната форма и заплащане на съответната сума ще ви бъде издадена и изпратена фактура.

Забел. Отказ от участе в семинара и възстановяване на внесена сума ще се приема до 31 януари 2018, след тази дата платената такса не се възстановява!

За повече информация: 0882 512 199 – Теодора Георгиева