Десета национална среща на земеделските производители: 20 и 21 март 2024

Публикувано на 14.12.2023

Десетото, юбилейно издание на Националната среща на земеделските производители ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. Това реши на свое заседание УС на АЗПБ.

Десетата, юбилейна национална среща, посветена на 20-годишнина от основаването на АСОЦИАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ще се проведе  на 20 и 21 март 2024 г.  в Kings` Valley Medical & Spa хотел, в Казанлъшки минерални бани.

За десети път, в два поредни дни, Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор и ще предложи един нов, модерен подход на провеждане с интересна и полезна програма, нови послания, нови политики, нови лица.

Сред основните теми на най-голямото земеделското събитие през март 2024 г. ще бъдат проблемите в поземлените отношения, подготовката на нов Закон за арендата, както и трудностите, които изпитват фермерите при реализирането на продукцията си в контекста на войната в Украйна. Ще бъдат организирани специални кръгли маси по проблемите на земеделци и животновъди, а експерти от основните институции у нас ще представят последните новости в политиката в сектора.

За актуална информация за събитието, регистрация и програма можете да следите интернет страницата на АЗПБ www.azpb.org, както и фейсбук страницата на Асоциацията.

Тел. за контакт 0882512199 Теодора Георгиева

Присъединете се към нас и бъдете част от най-авторитетното годишно събитие, на което се обсъждат новостите в агросектора!

РЕГИСТРАЦИЯ ДЕВЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Свързани публикации

Венцислав Върбанов: Няма министър досега, при който за 8 месеца да е имало 6 протеста

Венцислав Върбанов: Няма министър досега, при който за 8 месеца да е имало 6 протеста

Когато един министър влезе в министерството, отнема много време той първо да разбере какво се случва в това министерство, коментира Илия Проданов, председател на НАЗ „Не е имало случаи за последните 30 години в рамките на половин година да има толкова протести срещу...

21 февруари : Форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“: Иновации и устойчиви практики в агробизнеса

21 февруари : Форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“: Иновации и устойчиви практики в агробизнеса

АЗПБ е партньор на форума Земеделски форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“ ще се проведе на 21 февруари 2024 г. в Международен панаир Пловдив. Събитието е организирано от сп. Enterprise и е част от съпътстващата програма на международно изложение АГРА 2024....

Новият изпълнителен директор на АЗПБ Живко Живков – приоритети и амбиции

Новият изпълнителен директор на АЗПБ Живко Живков – приоритети и амбиции

Живко Живков - изп. дир. на АЗПБ Интервю в студиото на АГРО ТВ Г-н Живков, поемате поста в „турбулентни времена“ за българското земеделие.   Да, приех поканата на председателя на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов и на...