Десета национална среща на земеделските производители: 20 и 21 март 2024

Публикувано на 14.12.2023

Десетото, юбилейно издание на Националната среща на земеделските производители ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. Това реши на свое заседание УС на АЗПБ.

Десетата, юбилейна национална среща, посветена на 20-годишнина от основаването на АСОЦИАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ще се проведе  на 20 и 21 март 2024 г.  в Kings` Valley Medical & Spa хотел, в Казанлъшки минерални бани.

За десети път, в два поредни дни, Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор и ще предложи един нов, модерен подход на провеждане с интересна и полезна програма, нови послания, нови политики, нови лица.

Сред основните теми на най-голямото земеделското събитие през март 2024 г. ще бъдат проблемите в поземлените отношения, подготовката на нов Закон за арендата, както и трудностите, които изпитват фермерите при реализирането на продукцията си в контекста на войната в Украйна. Ще бъдат организирани специални кръгли маси по проблемите на земеделци и животновъди, а експерти от основните институции у нас ще представят последните новости в политиката в сектора.

За актуална информация за събитието, регистрация и програма можете да следите интернет страницата на АЗПБ www.azpb.org, както и фейсбук страницата на Асоциацията.

Тел. за контакт 0882512199 Теодора Георгиева

Присъединете се към нас и бъдете част от най-авторитетното годишно събитие, на което се обсъждат новостите в агросектора!

РЕГИСТРАЦИЯ ДЕВЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Свързани публикации

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ)  участва в ключова среща на земеделския бранш с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който бе на работно посещение в България. Представители на...

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) ще участва в ключова среща с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който е на работно посещение в България. Срещата ще се проведе с цел обсъждане на...