За поредна година АЗПБ партньор на Зърнена Академия 2021

Публикувано на 23.08.2021

За поредна година Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) ще бъде партньор на Агрикор и АгроПортал, които организират 5-тото идание на международната конференция „Зърнена Академия“.

„Зърнена академия 2021“ ще се проведе на 30 септември в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна.

Зърнена Академия е най-важното събитие в сектора, утвърдило се като водещо на Балканите, което се провежда ежегодно във Варна. Първата по рода си международна конференция в региона е точното място за анализи и дискусии, посветени на пазарите на зърнени и маслодайни култури, както и отлична възможност за нови запознанства и партньорства.

Традиционно на конференцията ще присъстват делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други, за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица, растителни масла, шротове и производни.

Лектори от Балканите, Черноморския регион и Европа ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Акцентите тази година ще са – регионалните пазари в контекста на глобалната макроикономическа , климатична и геополитическа обстановка.

ПРОГРАМА на конференцията ТУК

Онлайн регистрацията е вече активна 👉ТУК!

Повече информация за събитието:

  • e-mail: info@grain-academy.com
  • телефон: 0888 666829

Свързани публикации

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ)  участва в ключова среща на земеделския бранш с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който бе на работно посещение в България. Представители на...

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) ще участва в ключова среща с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който е на работно посещение в България. Срещата ще се проведе с цел обсъждане на...