За поредна година АЗПБ партньор на Зърнена Академия 2021

Публикувано на August 23, 2021

За поредна година Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) ще бъде партньор на Агрикор и АгроПортал, които организират 5-тото идание на международната конференция “Зърнена Академия”.

„Зърнена академия 2021“ ще се проведе на 30 септември в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна.

Зърнена Академия е най-важното събитие в сектора, утвърдило се като водещо на Балканите, което се провежда ежегодно във Варна. Първата по рода си международна конференция в региона е точното място за анализи и дискусии, посветени на пазарите на зърнени и маслодайни култури, както и отлична възможност за нови запознанства и партньорства.

Традиционно на конференцията ще присъстват делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други, за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица, растителни масла, шротове и производни.

Лектори от Балканите, Черноморския регион и Европа ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Акцентите тази година ще са – регионалните пазари в контекста на глобалната макроикономическа , климатична и геополитическа обстановка.

ПРОГРАМА на конференцията ТУК

Онлайн регистрацията е вече активна 👉ТУК!

Повече информация за събитието:

  • e-mail: info@grain-academy.com
  • телефон: 0888 666829

Свързани публикации

Венцислав Върбанов: Няма балами, които да искат да произведат нещо, от което не се печели

Венцислав Върбанов: Няма балами, които да искат да произведат нещо, от което не се печели

Единственият сектор, където се вижда резултат, е зърнопроизводството, който се разви въпреки всичко, смята председателят на АЗПБ Относно коалиционните преговори позицията ми е такава, че трябва да се внимава какво се прави в земеделието, защото и малкото, което е...

АЗПБ празнува своя 17-и рожден ден

АЗПБ празнува своя 17-и рожден ден

Днес Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) празнува своя рожден ден. За 17 години АЗПБ се превърна в една от най-авторитетните асоциации в страната и стана символ на стремежа за устойчивост, защитаваща интересите на земеделските производители и с...

Юбилейна научно-практическа конференция „Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж”

Юбилейна научно-практическа конференция „Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж”

Икономически университет – Варна катедра „Аграрна икономика“ със съдействието на Асоциацията на земеделските производители в България, организират научно-практическа конференция “Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж” на 18 юни 2021 г. от 10:00...