РЕГИСТРАЦИЯТА за Девета национална среща на земеделските производители вече Е ОТВОРЕНА

Публикувано на December 9, 2022

Присъединете се към нас на 15 и 16 февруари 2023 г. в Деветата национална среща на земеделските производители в България и бъдете част от най-авторитетното годишно събитие, на което се обсъждат новостите и политиките в агросектора!

Уважаеми колеги и партньори,

Имам удоволствието от името на Асоциация на земеделските производители в България да Ви поканя да бъдете част от най-мащабния земеделски форум у нас – Девета Национална среща на земеделските производители в България.

Деветото издание на Националната среща на земеделските производители ще се състои на 15 и 16 февруари 2023 г. Новата година идва с нови правила за земеделските производители, а с нея след двугодишна пауза се завръща и организираната от Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Национална среща.

В духа на промените, мястото, на което ще се проведе форумът също ще бъде по-различно. Земеделци, представители на бизнеса, гости от Европейската комисия и Европейския парламент, държавни органи, неправителствени организации и спонсорите на събитието ще бъдат посрещнати в новооткрития комплекс Kings` Valley, намиращ се в Казанлъшките минерални бани.

 За девети пореден път Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор, като в два поредни дни ще предложи нов подход, за да отговори на предстоящите промени в сектора и да потърси най-добрите решения в полза на бранша.

Участие може да заявите чрез попълване на регистрационна форма, която ще намерите на сайта на асоциацията: www.azpb.org

Регистрирайте се и заплатете своето участие до 10 януари 2023 г. и се възползвайте от 10%  отстъпка от стойността на стандартната регистрационна такса.

За повече информация: 02/9 516 265, Мобилен:  0882512199, 0895 529 949,

Очакваме Ви!

С уважение:

Венцислав Върбанов

Председател на УС на АЗПБ

 

 

Свързани публикации

ПРОГРАМА Девета национална среща на земеделските производители

ПРОГРАМА Девета национална среща на земеделските производители

Новата реалност в земеделието във фокуса на Деветата Националната среща на земеделските производители Най-очакваната агроконференция в България се завръща след 2-годишна пауза с богата програма и ще подложи на широк дебат актуалните теми и наболели въпроси от...

АЗПБ апелира за по-широко обсъждане на измененията, заложени в Закона за подпомагане на земеделските производители

АЗПБ апелира за по-широко обсъждане на измененията, заложени в Закона за подпомагане на земеделските производители

Заинтересованите страни бяха изключени от обсъждането на промените в Закона за подпомагане на земеделските производители На заседание на Комисията по земеделието, храните и горите към Народното събрание, което се проведе на 7-ми декември, народните представители...

15 и 16  февруари 2023 са датите на Девета национална среща на земеделските производители

15 и 16 февруари 2023 са датите на Девета национална среща на земеделските производители

Деветото издание на Националната среща на земеделските производители ще се състои на 15 и 16 февруари 2023 г. Това реши на свое заседание УС на АЗПБ. Новата година идва с нови правила за земеделските производители, а с нея след двугодишна пауза се завръща и...