Шесто издание на международната конференция „Зърнена Академия“ ще се проведе на 27 Октомври 2022 г.

Публикувано на 24.09.2022

За поредна година АЗПБ е партньор в „Зърнена академия“, най-важното събитие на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури, утвърдило се като водещо на Балканите.

Сред партньорите на форума са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ),  и Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

„Зърнена академия 2022“ ще се проведе на 27 октомври в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна. Повече информация можете да откриете в ПРОГРАМАТА на събитието.

Зърнена Академия събира всяка година водещите компании, професионалисти и експерти от зърнената индустрия, за да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно си дават среща всяка година на Зърнена Академия.

Шестото издание продължава установената традиция да представя първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка.

Презентациите на гостуващите лектори тази година са разделени в няколко модула съобразно темите, които са предвидени в тях.

Предиобедният модул с акцент върху макрофакторите за 2022 година включва участията на Педро Дейнека (MD Commodities Chicago), Анна Платонова (AgriCensus Fastmarkets) и Семир Озгентурк (Bunge Türkiye)

Следобедните модули ще анализират детайлно регионалните пазари през 2022/2023. В първия от тях ще презентират Стоян Вълев (Грейнстор България) и Габриел Рази (AgroBrane Румъния), а във втория следобеден модул ще вземат участие Пако Иглесиас (Agro Fundamenta Испания) и Трифон Василев (Екофол България).

👉Онлайн регистрация ТУК!

Повече информация за събитието:

 

Източник: grain-academy

Свързани публикации

Венцислав Върбанов: Няма министър досега, при който за 8 месеца да е имало 6 протеста

Венцислав Върбанов: Няма министър досега, при който за 8 месеца да е имало 6 протеста

Когато един министър влезе в министерството, отнема много време той първо да разбере какво се случва в това министерство, коментира Илия Проданов, председател на НАЗ „Не е имало случаи за последните 30 години в рамките на половин година да има толкова протести срещу...

21 февруари : Форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“: Иновации и устойчиви практики в агробизнеса

21 февруари : Форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“: Иновации и устойчиви практики в агробизнеса

АЗПБ е партньор на форума Земеделски форум „Фермата: Агроиновации и тенденции“ ще се проведе на 21 февруари 2024 г. в Международен панаир Пловдив. Събитието е организирано от сп. Enterprise и е част от съпътстващата програма на международно изложение АГРА 2024....

Десета национална среща на земеделските производители: 20 и 21 март 2024

Десета национална среща на земеделските производители: 20 и 21 март 2024

Десетото, юбилейно издание на Националната среща на земеделските производители ще се проведе на 20 и 21 март 2024 г. Това реши на свое заседание УС на АЗПБ. Десетата, юбилейна национална среща, посветена на 20-годишнина от основаването на АСОЦИАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ...