Шесто издание на международната конференция „Зърнена Академия“ ще се проведе на 27 Октомври 2022 г.

Публикувано на September 24, 2022

За поредна година АЗПБ е партньор в „Зърнена академия“, най-важното събитие на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури, утвърдило се като водещо на Балканите.

Сред партньорите на форума са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ),  и Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

„Зърнена академия 2022“ ще се проведе на 27 октомври в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна. Повече информация можете да откриете в ПРОГРАМАТА на събитието.

Зърнена Академия събира всяка година водещите компании, професионалисти и експерти от зърнената индустрия, за да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно си дават среща всяка година на Зърнена Академия.

Шестото издание продължава установената традиция да представя първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка.

Презентациите на гостуващите лектори тази година са разделени в няколко модула съобразно темите, които са предвидени в тях.

Предиобедният модул с акцент върху макрофакторите за 2022 година включва участията на Педро Дейнека (MD Commodities Chicago), Анна Платонова (AgriCensus Fastmarkets) и Семир Озгентурк (Bunge Türkiye)

Следобедните модули ще анализират детайлно регионалните пазари през 2022/2023. В първия от тях ще презентират Стоян Вълев (Грейнстор България) и Габриел Рази (AgroBrane Румъния), а във втория следобеден модул ще вземат участие Пако Иглесиас (Agro Fundamenta Испания) и Трифон Василев (Екофол България).

👉Онлайн регистрация ТУК!

Повече информация за събитието:

 

Източник: grain-academy

Свързани публикации

АЗПБ празнува своя 18-и рожден ден

АЗПБ празнува своя 18-и рожден ден

Днес, 15 септември 2022 г., празнуваме 18 години от учредяването на АЗПБ. 18 години Дръзновени, Новатори и Успешни! 18 години отдадени на каузата за защита интересите на българските земеделски производители и тяхното устойчиво бъдеще. Постигнатите през годините...

АЗПБ и БАБХ  обсъдиха спешните мерки за контрол срещу разпространение на Инфлуенцата по птиците в България

АЗПБ и БАБХ обсъдиха спешните мерки за контрол срещу разпространение на Инфлуенцата по птиците в България

Ръководството на Асоциацията на земеделските производители (АЗПБ) и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ)   обсъдиха редица текущи въпроси провокирани от разпространението на Инфлуенцата по птиците в България и необходимостта от допълнителни спешни...

Институтът на ССА, АЗПБ и „Амитица“ започват сътрудничество

Институтът на ССА, АЗПБ и „Амитица“ започват сътрудничество

Институт по царевицата – Кнежа на Селскостопанска академия постави началото на ново публично частно партньорство. То е с Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ), с председател Венцислав Върбанов и фирма "Амитица" ООД - Кресна. Целта е постигане на...