Шесто издание на международната конференция „Зърнена Академия“ ще се проведе на 27 Октомври 2022 г.

Публикувано на 24.09.2022

За поредна година АЗПБ е партньор в „Зърнена академия“, най-важното събитие на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури, утвърдило се като водещо на Балканите.

Сред партньорите на форума са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ),  и Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

„Зърнена академия 2022“ ще се проведе на 27 октомври в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна. Повече информация можете да откриете в ПРОГРАМАТА на събитието.

Зърнена Академия събира всяка година водещите компании, професионалисти и експерти от зърнената индустрия, за да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно си дават среща всяка година на Зърнена Академия.

Шестото издание продължава установената традиция да представя първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка.

Презентациите на гостуващите лектори тази година са разделени в няколко модула съобразно темите, които са предвидени в тях.

Предиобедният модул с акцент върху макрофакторите за 2022 година включва участията на Педро Дейнека (MD Commodities Chicago), Анна Платонова (AgriCensus Fastmarkets) и Семир Озгентурк (Bunge Türkiye)

Следобедните модули ще анализират детайлно регионалните пазари през 2022/2023. В първия от тях ще презентират Стоян Вълев (Грейнстор България) и Габриел Рази (AgroBrane Румъния), а във втория следобеден модул ще вземат участие Пако Иглесиас (Agro Fundamenta Испания) и Трифон Василев (Екофол България).

👉Онлайн регистрация ТУК!

Повече информация за събитието:

 

Източник: grain-academy

Свързани публикации

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Венцислав Върбанов, АЗПБ: Живеем в сложни и трудни времена и това изисква адекватни решения

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ)  участва в ключова среща на земеделския бранш с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който бе на работно посещение в България. Представители на...

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България на среща с европейския комисар по земеделие Януш Войчеховски

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) ще участва в ключова среща с европейския комисар по въпросите на земеделието и развитието на селските райони Януш Войчеховски, който е на работно посещение в България. Срещата ще се проведе с цел обсъждане на...

Стартира първия климатичен одит на пилотна ферма по проект Climate Farm Demo

Стартира първия климатичен одит на пилотна ферма по проект Climate Farm Demo

Стартира първия климатичен одит на пилотна ферма по проект „Eвропейска мрежа от пилотни земеделски стопани, прилагащи и демонстриращи интелигенти решения от полза за климата за въглеродно неутрална Европа (Climate Farm Demo) по Програма Хоризонт Европа Съветниците по...