Шесто издание на международната конференция „Зърнена Академия“ ще се проведе на 27 Октомври 2022 г.

Публикувано на September 24, 2022

За поредна година АЗПБ е партньор в „Зърнена академия“, най-важното събитие на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури, утвърдило се като водещо на Балканите.

Сред партньорите на форума са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ),  и Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

„Зърнена академия 2022“ ще се проведе на 27 октомври в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна. Повече информация можете да откриете в ПРОГРАМАТА на събитието.

Зърнена Академия събира всяка година водещите компании, професионалисти и експерти от зърнената индустрия, за да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно си дават среща всяка година на Зърнена Академия.

Шестото издание продължава установената традиция да представя първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка.

Презентациите на гостуващите лектори тази година са разделени в няколко модула съобразно темите, които са предвидени в тях.

Предиобедният модул с акцент върху макрофакторите за 2022 година включва участията на Педро Дейнека (MD Commodities Chicago), Анна Платонова (AgriCensus Fastmarkets) и Семир Озгентурк (Bunge Türkiye)

Следобедните модули ще анализират детайлно регионалните пазари през 2022/2023. В първия от тях ще презентират Стоян Вълев (Грейнстор България) и Габриел Рази (AgroBrane Румъния), а във втория следобеден модул ще вземат участие Пако Иглесиас (Agro Fundamenta Испания) и Трифон Василев (Екофол България).

👉Онлайн регистрация ТУК!

Повече информация за събитието:

 

Източник: grain-academy

Свързани публикации

„ДА! НА БЪЛГАРСКАТА ХРАНА“

„ДА! НА БЪЛГАРСКАТА ХРАНА“

Най-голямата национална кампания в подкрепа на българските производители, преработватели и търговци „ДА! НА БЪЛГАРСКАТА ХРАНА“, се провежда вече 17 години от медия „Стандарт“. Традиционния Великденски форум, ще се проведе на 29 март 2023 г. Целта на форума е да...

6 април: 5-и годишен форум “Отговорни производители”

6 април: 5-и годишен форум “Отговорни производители”

АЗПБ е партньор в петото издание на форум “Отговорни производители”, организиран от списание “Мениджър. За пета поредна година списание „Мениджър“ организира форум „Отговорни производители“, където водещи производители на храни и напитки, FMCG и Retail компании...

Таня Дъбнишка: Предложението за изравняване на субсидиите е добро, но на национално ниво можем да направим бързи решения за отпадне на данъчното им облагане

Таня Дъбнишка: Предложението за изравняване на субсидиите е добро, но на национално ниво можем да направим бързи решения за отпадне на данъчното им облагане

"Много е добре това, което предлага министър Гечев за изравняване на субсидиите, но ние на национално ниво можем да направим бързи решения, за да отпадне данъчното облагане на субсидиите, но трябва да имаме редовен парламент.", Таня Дъбнишка, АЗПБ. В края на...