ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В СЕЛО ОСЕН ОРГАНИЗИРА АЗПБ

Публикувано на 19.09.2018

На 27 септември (четвъртък) 2018 г., от 10:00 до 14:00 часа ще се проведе първото от поредицата мероприятия тип оптворени врати – „Вижте как го правим ние“, организиарано от АЗПБ във връзка с изпълнение на проект „CAP – Hot Spot“. Проектът се изпълняв с финансовата подкрепа на Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ към Европейската Комисия и има за цел да повиши информираността на широката общественост за ролята и приоритетите на Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС.

Домакинът Марин Димов ще отвори вратите на своята семейната ферма в с. Осен, община Главиница, област Силистра за всички желаещи да се запознаят със земеделието отблизо.

Събитията „Отворени дни – Вижте как го правим ние“ са прекрасна възможност за широката аудитория да се запознае с добрите практики от българското селско стопанство, с динамичното ежедневие и работата на земеделските стопани, да получи информация за прилаганите технологии, да научи повече за това откъде идва храната, какво вдъхновява и мотивира нашите производители и какъв е техният принос в опазването на околната среда, създаването на заетост и предоставянето на редица други блага.

Желаещите да вземат участие е необходимо да потвърдят на телефон: 0898/ 46 33 45.
Организира се транспорт!

Повече информация на www.osp.bg

 

Свързани публикации

ПРЕЗЕНТАЦИИ от Десета национална среща на земеделските производители в България, 20-21 март 2024 г.

ПРЕЗЕНТАЦИИ от Десета национална среща на земеделските производители в България, 20-21 март 2024 г.

Презентации на лектори и търговски фирми, взели участие в  Десетата национална среща на земеделските производители в България, 20-21 март 2024 г. Презентации лектори: Прилагане на Стратегическия план по ОСП 2023-2027 от 01.01.2023 г. в България, Таня Георгиева,...

АЗПБ Ви призовава: Изберете българското! Купувайте български яйца с доказан произход и качество!

АЗПБ Ви призовава: Изберете българското! Купувайте български яйца с доказан произход и качество!

Избирам български яйца за Великденската трапеза! А ти? Да посрещнем най-светлият християнски празник Великден с яйца от български производители. Асоциация на земеделските производители в България и Асоциация на промишленото птицевъдство Ви призовават: Изберете...